Een kleine winkel vol Italiaanse verrassingen

Heeft u het genot van Italië al een keer bij uw thuis beleefd? Tutti a Tavola biedt alle ingrediënten die hiervoor nodig zijn! In onze winkel aan de Burg. Reigerstraat 32 vindt u een ruim assortiment: van kruiden, wijnen en pasta’s tot aan complete maaltijden.

Bent u geen ster in koken maar wilt u toch eens vrienden en familie versteld laten staan van een overheerlijk gerecht? Wij bieden dagelijks wisselende maaltijden bereid met verse ingrediënten. U hoeft het thuis alleen nog maar op te warmen. Ook de plezierkok is bij Tutti a Tavola aan het juiste adres! Onze producten geven net een extra dimensie aan uw kookkunsten.

In de winkel kunt u iedere dag kiezen uit verschillende vers bereide maaltijden en heerlijke toetjes als pannacotta  en tiramisu. Voor uw gemak heeft Tutti a Tavola ook altijd een voorraad zelfgemaakte sauzen, soepen en maaltijden in de diepvries.Bekijk de actuele menu’s op onze facebook pagina.

Maaltijden bestellen?

Bestel ons ambachtelijk bereide vlees direct via onze webshop.

Traiteur

In de winkel kunt u iedere dag kiezen uit verschillende vers bereide maaltijden en heerlijke toetjes als pannacotta en tiramisu. Voor uw gemak heeft Tutti a Tavola ook altijd een voorraad zelfgemaakte sauzen, soepen en maaltijden in de diepvries.Bekijk de actuele menu’s op onze facebook pagina.

 

Lunch bestellen?

Bestel onze verse lunch via onze webshop.

Winkel

Op steenworp afstand van het Utrechtse Wilhelminapark ligt onze sfeervolle winkel Tutti a Tavola. Sinds 1995 biedt Tutti a Tavola alles wat u nodig heeft om een heerlijke avond “uiteten” te zijn in uw eigen huis! Of het nu gaat om een vers belegd broodje of een compleet viergangen diner, wij staan voor u klaar.

In onze winkel vindt u een assortiment van vele soorten Italiaanse kazen en vleeswaren, verse pasta’s, kruiden, balsamico’s, olijfoliën, wijnen, zoetigheid en huisgemaakte maaltijden. Met onze producten geeft u een extra dimensie aan uw maaltijden waardoor het eten een waar genot wordt!

Feest

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een bruiloft, (bedrijfs)borrel of omdat een feestje geven nooit verkeerd is? Tutti a Tavola werkt graag mee aan de juiste culinaire invulling. We hebben inmiddels ruime ervaring op het gebied van catering. Klik hier om direct door te gaan naar onze cateringlijsten

 

Wilt u ervaren wat overheerlijk eten is? Bezoekt u eens onze winkel aan de Burg. Reigerstraat 32 in Utrecht en laat u verrassen!

Winkelwagen